Lees hier de reacties van klanten

“Vinnie heeft oog voor mooie beelden en detail. Al meermaals hebben we op hem kunnen rekenen voor het maken van foto- en videoreportages van onze acties en activiteiten. Elke keer met een prachtig en origineel resultaat waarmee we graag uitpakken. Vinnie is niet alleen een zeer goede fotograaf, hij is ook vlot bereikbaar en levert de beelden vaak nog dezelfde dag. Wij hopen nog vaak met hem te kunnen samenwerken.”

—Maud - Communicatie Vrede VZW

“Superleuke fotoshoot gedaan met Vinnie voor onze verloving. Hij houdt sterk rekening met je voorkeuren en hij stelt je op je gemak tijdens de shoot. Alles wordt ook professioneel in beeld gebracht en de foto's worden snel geleverd.”

—Willem Coudron

“Wij hebben al verschillende malen beroep kunnen doen op de zeer professionele aanpak van Vinnie. Hij heeft weinig woorden nodig om te weten wat we van een fotoshoot verwachten. Telkens opnieuw weet hij ons achterover te blazen met zijn prachtige foto’s. Vinnie heeft enorm veel geduld en oog voor detail. De afgewerkte foto’s worden snel afgeleverd en zijn ADEMBENEMEND! Hij is een echte artiest en we gaan zeker nog beroep op hem doen voor de volgende speciale momenten in ons leven.”

—Valérie Van Emmerik

“Snel mooie afgewerkte foto 's gekregen na de fotoshoot! Goede communicatie en snelle service! Zeker voor herhaling vatbaar!”

—Carolien Vanhoorde

“Ik bestelde een aantal foto’s op maat ter herdenking van mijn vader en ook fotoprints van mijn huisdieren. Er was altijd goede communicatie zodat het resultaat echt was wat ik wou. Zeker een aanrader. Ook de prints op canvas zijn echt mooi.”

—Nancy Van Cutsem

“Ik was zeer tevreden met de service van Vinnie. Hoewel ikzelf redelijk onervaren ben in het organiseren van een fotoshoot, werd dit dankzij Vinnie toch een succes.

Hij luistert naar de noden van de klant en staat open voor feedback.
Op zeer korte tijd kregen wij onze foto’s en video’s.

Wij kunnen Vinnie alleen maar aanraden aan iedereen die op zoek is naar een fotograaf!”

—Maarten